Kloetloop komt eraan

S.A.V. organiseert de Kloetloop. 17 april.
Foto: S.A.V.

Grootebroek- Op 17 april a.s. organiseert atletiekvereniging S.A.V. de 35e editie van de Kloetloop Door heel Stede Broec zijn verschillende parcours uitgezet, Start en finish zijn op de atletiekbaan van S.A.V. op sportpark de Kloet.

Het nieuwe parcours brengt de lopers langs verschillende mooie plekjes in Stede Broec zoals molen Ceres, Broekerhaven en Nassaupark. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd van 10 (Engelse mijl), evenals de 5 EM beide bedoeld voor dames en heren. Voor de winnaars van de 10 EM wedstrijdloop wachten mooie geldprijzen.  Echte snelheidsduivels kunnen bij het verbreken van het parcoursrecord, een bonus van € 75 verdienen. voor de kleinere hardlopers is er een Kidsrun.  De eerste kidsloop start om 10.30 uur.

Vooraf inschrijven is mogelijk. met uitzondering van de kidsrun. Inschrijven op de dag zelf kan 09.00 uur in de kantine van S.A.V. op de Raadhuislaan 10. voor meer informatie kijkt u op www.kloetloop.nl Eventuele vragen kunt u ook mailen naar info@kloetloop.nl Sportieve lopers doen op 17 april mee aan de Kloetloop!

Reacties